Päiväkirjan ylläpito

Kävijätilastot

PÄIVÄKIRJA

01.02.2008 Retkikunnan johtajan mietteitä h-hetken alla

Hei!

Vuosi on vierähtänyt edellisestä retkikunnasta, josta on vielä hyvät muistot kirkkaana mielessä. Siittä suuret kiitokset viimevuotiselle porukalle, jonka kanssa saimme kokea yhdessä Aconcaguan vaativuuden.

Hyvän hengen säilyttäminen ja positiivinen asenne on tärkeää tulevallekkin retkikunnalle, jotta saisimme yhteisen tavoitteen saavutettua. Tavoitehan on saada mahdollisimman moni jäsen turvallisesti Aconcaguan huipulle ja sieltä takas.

Fysiikka, sääolosuhteet ja sopeutuminen vähähappiseen ilmaan aiheuttaa suurimmat haasteet koko porukalle. Itseäni ja Niinaa arvelluttaa eniten fysiikan laita, kun olemme viime retken jälkeen rakentaneet omakotitalon. Talo valmistui juuri matkan kynnyksellä, jotenka siinä mielessä on mukava lähteä koitokseen. Tiivis rakentaminen kylläkin on tarkoittanut sitä, että lenkillä on tullut viimeksi käytyä maaliskuussa 2007. Tuleepa koettua / nähtyä kuinka määrävä tekijä tuo kunto näissä olissa onkaan???

Koko porukalle toivotan näin matkan alla hyvää onnea, jaksamista, suosiollisia säitä ja ennenkaikkea kokemusrikasta matkaa eteläselle pallonpuoliskolle.

Huomenna se alkaa>>> kohti andeja;)

Retkikunnan johtaja
2008 Aconcagua